Buffet Ramadhan D’Kampung Cafe RM33.90

Buffet Ramadhan D'Kampung Cafe RM33.90

Alhamdulillah. Krew berkesempatan berbuka puasa di Buffet Ramadhan D’Kampung Cafe ala ala santai di Anggerik Mall, Shah Alam. Tak sangka juga agak meriah berbuka puasa di sini walaupun hanya di tepi jalan. Sebenarnya ada je tempat bawah khemah dan bahagian dalam, tetapi semuanya sudah ditempah atau reserved. Tapi memang ramai yang berbuka puasa di sini! …

Baca Sepenuhnya

Buffet Ramadhan Resepi Ibunda Pacific Regency Hotel Suites Kuala Lumpur

Gulai Ikan di Buffet Ramadhan Pacific Regency Hotel Suites Kuala Lumpur

Mewah! Eksklusif ! Murah dan Sedap! Itu yang saya dapat digambarkan apabila berpeluang berbuka puasa dan menikmati buffet ramadhan di cafe salah sebuah hotel di Kuala Lumpur. Tahun ini Pacific Regency Hotel Suites Kuala Lumpur, menyajikan buffet ramadhan dengan tema “Resepi Ibunda”┬ádengan suasana mewah dan eksklusif di Cafe SOI Twenty Three yang terletak di Jalan …

Baca Sepenuhnya

Berbuka di Flaming Steamboat

Hubby yang booking untuk berbuka di Flaming Steamboat nie┬ákerana harga sangat berpatutan,buffet di sini RM26.90 dewasa dan RM9.90 bagi kanak-kanak. Kami sampai di restoran lebih kurang pukul 6.50 petang. Orang dah ramai berpusu2 masuk cari tempat..kita orang dapat kat tingkat atas kat sini terdapat banyak pilihan rambang mata nak pilih bahan air pun bermacam jenis …

Baca Sepenuhnya

Flaming Steamboat, Danau Kota Setapak

Sebelum bercerita, sorry le banyak gambar dalam entri kali ini mengenai Flaming Steamboat Buffet kat Setapak. Lebih 20 keping saya letak untuk tatapan semua. Anyway harga buffet untuk dewasa adalah RM26.90 sebelum cukai dan kanak-kanak 4-10 tahun ialah RM9.90. Kalau nak tahu harga untuk dewasa kalau datang ramai-ramai bolehlah tengok sini ya. Kalau datang satu …

Baca Sepenuhnya

Nasi Arab Restoran Saba, Cyberjaya

restoran saba nasi mandy

[quote][/quote][dropcap]R[/dropcap]estoran Saba menyediakan makanan dari Timur Tengah dan bagi peminat makanan Arab, standard restoran ini pastinya berada sebaris dengan Restoran Al-Rawsha dan Hadramawt. Seperti biasa, masakan Timur Tengah yang sentiasa menjadi pilihan pelanggan pastinya Nasi Arab bersama daging atau ayam yang dimasak bersama untuk mendapatkan rasa dan aroma rempah ratus yang unik hasil dari perapan …

Baca Sepenuhnya