Bufet Ramadhan, Restoran Menate. Untuk Penggemar Steak

Bufet Ramadhan

  Restoran Menate yang sememangnya terkenal di kalangan peminat steak dan makanan Barat kerana keenakannya menawarkan EMPAT kategori utama menu berbuka puasa yang menarik kepada pelanggannya sempena kehadiran Ramadhan tidak lama lagi. Heavenly Beef Terdiri daripada Nasi Menate dengan Beef Short Ribs dan Nasi Menate dengan Wagyu Spare Ribs. Kedua-dua hidangan ini sesuai untuk mereka …

Baca SepenuhnyaBufet Ramadhan, Restoran Menate. Untuk Penggemar Steak

Naili’s Place Sentul

Kali ini krew myselera bertandang ke Naili’s Place Sentul. Restoran ini  berkonsepkan restoran ala ala tepi pantai, penuh dengan kesenian yg bercirikan kepulauan tropika. Apa yang kami order? Naili’s Chicken Fried Rice : nasi goreng bersama ayam goreng garing, dihidangkan bersama keropok ikan, sambal udang, acar buah dan telur mata kerbau. Rasa nasinya yang cukup …

Baca SepenuhnyaNaili’s Place Sentul

Makan Malam di Austin Steakhouse Bangi

Sesekali malam malam ala2 omputih ape salahnye kan.. tapi sebenarnya ini bukan baru pertama kali SKA makan malam di Austin Steakhouse Bangi… dah berkali2 dah, makanan ok sedap, tempat pun cantik.. kali nie daku order makaroni … emmm tak kena plak ngan tekak daku.. tapi en hubby nye sedappp daku plak yang kacau makanan die spaghetti kt sini sedap …

Baca SepenuhnyaMakan Malam di Austin Steakhouse Bangi

Mr Steak House, Shah Alam

Mr Steak House Shah Alam

Last Sunday, i ajak kazaa pergi makan chicken chop. tak puas hati makan chicken chop kat Pizza Hut yang kecik tu haha. pastu lately dah habis i mengidam cendol dengan rojak i asyik ngidam chicken chop je dengan laksa. Nafsu makan kalahkan orang pregnant ok. Suami layankan je. Mula-mula kitorang nak pergi kedai kawan kepada …

Baca SepenuhnyaMr Steak House, Shah Alam