Grill Cheese Chicken 2 Hazlan Bistro Kuala Terengganu

Western Food Hazlan Bistro, Kuala Terengganu

Dekat Kuala Terengganu ada restoran western ke? Mestilah ada….Tapi jika tak nak yang biasa-biasa dan inginkan yang sedap kami cadangkan ke Hazlan Bistro. Kali ini saya meluangkan masa merasa makanan western di Hazlan Bistro, Kuala Terengganu. Restoran ini dicadangkan sendiri oleh ayah saya, Pok Din Dj Square. Kalau dah dikata sedap, memang …

READ MORE →

Mak Jah Corner

Mak Jah Corner terletak di Gerai No.2 Gerai MDKL Taman Seri Medan, Majlis Daerah Kuala Langat. Dibuka setiap hari kecuai hari Ahad. Bermula selepas maghrib sehingga lewat malam. Gerai ni berkonsepkan masakkan sup seperti Mee Udang, Sup tulang,perut dan ekor selain itu juga menawarkan makanan ala western seperti chicken chop …

READ MORE →
austin steakhouse bangi steak

Makan Malam di Austin Steakhouse Bangi

Sesekali malam malam ala2 omputih ape salahnye kan.. tapi sebenarnya ini bukan baru pertama kali SKA makan malam di Austin Steakhouse Bangi… dah berkali2 dah, makanan ok sedap, tempat pun cantik.. kali nie daku order makaroni … emmm tak kena plak ngan tekak daku.. tapi en hubby nye sedappp daku plak yang kacau makanan …

READ MORE →

Radi Corner

Antara menu kegemaran ramai: [starlist] Chicken Chop Kuey Teow Goreng [/starlist]   [box_info] Alamat: USJ 4, Subang Jaya, Selangor [/box_info] Peta: [google-map-v3 width=”600″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”true” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”3.0572945898216735,101.57756367257258{}fastfood.png{}Radi Corner” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

READ MORE →
Spaghetti Carbonara

Kafe Suria Station Selayang Baru

Kafe Suria Station saji pelbagai masakan Barat, tempatan pada harga berpatutan. Meninjau dari luar, pasti ramai yang tidak menyangka Kafe Suria Station milik pengusaha Bumiputera. Ini kerana gaya hiasan yang moden dan bercirikan kafe ala Inggeris membuatkan kita terfikir pemiliknya berbangsa asing. Hakikatnya, Kafe Suria Station dimiliki tiga anak muda …

READ MORE →
Mr Steak House Shah Alam

Mr Steak House, Shah Alam

Last Sunday, i ajak kazaa pergi makan chicken chop. tak puas hati makan chicken chop kat Pizza Hut yang kecik tu haha. pastu lately dah habis i mengidam cendol dengan rojak i asyik ngidam chicken chop je dengan laksa. Nafsu makan kalahkan orang pregnant ok. Suami layankan je. Mula-mula kitorang …

READ MORE →