Makan MalamSelangorShah Alam

Restoran Barra, Shah Alam

Mencari makan tak kira di mana…asal orang kata best kami nak cuba..
mencari makan semalam dari Putrajaya ke Shah Alam di Restoran Barra yang selalu orang Shah Alam dok citer.. semata2 nak merasa dan makan tengah hari ,
tercari2 jugak sebab main agak2 jer dan terjah … pusing 2 3 kali kat kawasan Jakel takde pun nampak restoran Barra nie..betui ker…???
perut dah lapor..tengah hari tak makan lagi …last2 my hubby on internet hp untuk cari alamat sebab tak nak sesat melarat entah ke mana..rupanya senang ajer,
dari UiTM pintu belakang pastu nampak jer KFC tu terus dan belok ke simpang kiri dari simpang tu dan boleh nampak restoran Barra nie….

 restoran barra

pada sesiapa yang makan kat sini mungkin anda akan terpilih menjadi Barrarized
atau akan terpilih untuk makan FREE
restoran barra
Menu hot yang sering diperkatakan sesiapa yang datang makan kat sini, Nasi Goreng Kambing dengan Nasi Goreng Ayam BARRA.
restoran barra
tak tau nak order apa jadi daku pun order Nasi Goreng Ayam BARRA…
restoran barra
my hubby pun order yang sama..sedap gak banyak plak tu puaslah kami makan..
kenyanggg
nasib baiklah sedap dan kena ngan selera kami..berbaloi datang dari Putrajaya
next time bole ler cuba makanan lain plak…
p/s: apa yang kami makan tu kalau sedap mungkin kena dengan selera dan tekak kami ..anda punya selera tak taulah plak kan..:)

Carian restoran, kedai & tempat makan sedap:

  • tempat makan best di shah alam
  • makanan sedap di shah alam
  • tempat makan di shah alam
  • tempat makan best shah alam
  • restoran best di shah alam
  • kedai makan shah alam
  • makan best di shah alam
  • makan best shah alam
  • kedai makan di shah alam
  • sarapan pagi di shah alam
  • restoran di shah alam
  • makan tengahari sedap di shah alam
  • tempat makan shah alam
  • makan di shah alam
  • restoran menarik di shah alam
  • kedai makan area shah alam
  • tempat sarapan pagi di shah alam
Previous post

Berbuka di Flaming Steamboat

Next post

Burger Bakar @Jom Burger Cafe 22

Norfanil

Norfanil

Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan di Universiti Malaya. Mula berkecimpung dalam bidang penulisan sejak 2008 secara sambilan. Kini memilih untuk menjadi 'freelancer' dan penulis sepenuh masa. Sering berkongsi mengenai pengalaman hidup, 'travel' dan makanan.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *