Buffet RamadhanFast FoodMakan Malam

Promosi Ramadhan Flamin Spicy dari Kenny Rogers ROASTERS

Untuk bulan Ramadhan kali ini, Kenny Rogers Roasters mengadakan promosi terbaru dengan set makanan baru iaitu Flamin’ Spicy Chicken Meal. Promosi ini bermula dari 23 Jun 2014 sehingga 2 Ogos 2014.

Flamin’ Spicy Chicken didatang bersama dengan nasi tomato. Tapi kalau tak nak makan nasi boleh pesan hidangan kedua Flamin’ Spicy iaitu Flamin’ Spicy Chicken Spaghetti.

Food review Ramadhan promotion Flamin Spicy Kenny Rogers Roaster

Kami berpeluang merasa kedua-dua hidangan. Untuk pengetahuan anda kedua-dua hidangan ini menggunakan sos yang sama. Tetapi yang peliknya Flamin’ Spicy Chicken Spagheti lebih pedas dari Flamin’ Spicy Chicken dengan Nasi Tomato. Bagi anda yang tidak tahan pedas, sebaiknya pesan Flamin’ Spicy Chicken dengan Nasi Tamato ye!

Review Flamin Spicy dari Kenny Rogers Roaster sempena ramadan 2

Flamin Spicy Chicken Meal, set lengkap bersama nasi tomato dan salad. 

Review Ayam Flamin Spicy dari Kenny Rogers Roaster sempena ramadan

Flamin’ Spicy sos yang menyelerakan.. opss..

Bagi saya ayam bersama nasi tomato sedap. Cuma bila dah nak akhir dah tak mampu nak habiskan nasi tomato sebab nasi lembik sikit dari nasi biasa. So, buatkan saya muak.

Review Spagheti Flamin Spicy dari Kenny Rogers Roaster sempena ramadan

Flamin Spicy Chicken Spaghetti . Sosnya nampak sama dengan yang di atas, tapi tak serupa.

Untuk minuman kami dihidangkan dengan Jewel Treasurer. Minuman yang sudah sedia ada di Kenny Rogers Roaster. Sedap. tak cukup satu sebenarnya!

Jewel Treasure dirnks from Kenny Rogers Roaster

Bagi peminat setia Kenny Rogers Roasters yang nak merasa promosi ramadhan dari Kenny Rogers Roasters ini boleh membuat tempahan di cawangan ataupun lokasi berdekatan. Tempahan boleh dibuat bermula 29 Jun 2014 sehingga 27 Julai 2014.  Boleh ke website http://www.krr.com.my untuk maklumat lanjut.

Previous post

Nasi Arab Restoran Aroma Hijrah, TTDI Jaya Shah Alam

Next post

150 Hidangan Buffet Ramadhan Hotel De Palma Shah Alam

Norfanil

Norfanil

Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan di Universiti Malaya. Mula berkecimpung dalam bidang penulisan sejak 2008 secara sambilan. Kini memilih untuk menjadi 'freelancer' dan penulis sepenuh masa. Sering berkongsi mengenai pengalaman hidup, 'travel' dan makanan.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *