Makan TengahariShah Alam

Pak Hailam Kopitiam

Lunch tadi gegurls merayap kat Tesco bulatan kayangan. Nak mencari tempat makan yang sedap punya pasal. Maklumlah, mommy damia baru lepas pantang. Jadi time ni la nak qada semua makanan yang tak boleh disentuh time berpantang. Pagi ni mama ada meeting kat rumah anak yatim al-munirah. Jadi mama janji ngan diorang untuk jumpa kat Pak Hailam Kopitiam.

pak hailam

Mas order set nasi dengan blackpepper chicken. Air pun minum air asam boi suam jer. Ni namanya menu orang lepas pantang.

Mama jue plak order chicken chop, wantan goreng dan air bandung cincau. Ni namanya menu orang lepas geram.

Ini mama punya. Wantan mee dan sup. Dah banyak kali mama try buat wantan mee sendiri kat rumah, tapi ayam tu tak sama rasanya dengan kat kedai. Kedai punya lagi sedap :(. Ni namanya menu orang lepas gian.

wantan mee pak hailam

pak hailam kuey teaw

Papa punya kwayteow beef noodles kalau tak silap nama dia. Sedap gak plus portionnya banyak. Papa makan tak habis pun.

Sumber: http://neejashamiza.blogspot.com

[box_alert]Sijil Halal JAKIM : JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 2 039-05/2008[/box_alert]

[box_info]

Pak Hailam Kopitiam
TESCO Shah Alam
Lot No G2, Ground Floor
Tesco Shah Alam Mall
3, Jalan Aerobik 13/43
Seksyen 13 Shah Alam

Waktu Operasi : 8.30am – 10.30pm

Laman Web Pak Hailam

[/box_info]

[google-map-v3 width=”600″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”3.071553,101.538498{}restaurant.png{}Pak Hailam” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Carian kedai makan sedap:

  • mee hailam sedap shah alam
  • hailam kopitiam halal
  • hainam kopitiam halal ke
  • mee hailam di mall
  • mee hailam sedap di petaling jaya
  • mee hailam yang sedap di shah alam
  • mi wantan sedap jb
  • pak hailam halal
  • pak hailam kopitiam seksyen 13 shah alam
Previous post

Nasi Kukus Banting

Next post

Village View Restaurant, Bangi

Norfanil

Norfanil

Baru sahaja menamatkan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan di Universiti Malaya. Mula berkecimpung dalam bidang penulisan sejak 2008 secara sambilan. Kini memilih untuk menjadi 'freelancer' dan penulis sepenuh masa. Sering berkongsi mengenai pengalaman hidup, 'travel' dan makanan.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>