Kuala Lumpur

Nasi Lemak Ujang Corner Greenwood

Tercari-cari dimana Nasi Lemak yang terbaik dan setanding dengan Nasi Lemak Antarabangsa? Kali ini, kami telah menjumpai tempat makan nasi lemak yang sangat Ummmmmppppphhhh rasanya…..iaitu Nasi Lemak Ujang Corner yang terletak di Greenwood.

Istimewanya di sini sambal yang dihidangkan ditumis sehingga masak bersama bawang memang power.

Terdapat pelbagai jenis lauk yang boleh dipilih seperti, Sambal Sotong, Ayam Goreng, Kerang, Paru, Limpa, dan macam-macam lagi.

Kali ini, crew My selera telah mencuba Nasi Lemak Sotong dicampur dengan penggedil , rendang ayam dan juga Sotong. Nak tahu apa rasanya? Memang sangat puas hati.

 

 

[box_info]

Alamat :

Gerai no.1, Medan Selera Greenwood

[/box_info]
[google-map-v3 width=”600″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”3.2260019572879135,101.70711576421819{}fooddeliveryservice.png{}Nasi Lemak Ujang Corner” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Previous post

Dunkin's Donuts

Next post

Gerai Nasi Campur Suria Corner

Norfanil

Norfanil

Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan di Universiti Malaya. Mula berkecimpung dalam bidang penulisan sejak 2008 secara sambilan. Kini memilih untuk menjadi 'freelancer' dan penulis sepenuh masa. Sering berkongsi mengenai pengalaman hidup, 'travel' dan makanan.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *