Makan MalamShah AlamWestern Food

Mr Steak House, Shah Alam

Last Sunday, i ajak kazaa pergi makan chicken chop. tak puas hati makan chicken chop kat Pizza Hut yang kecik tu haha. pastu lately dah habis i mengidam cendol dengan rojak i asyik ngidam chicken chop je dengan laksa. Nafsu makan kalahkan orang pregnant ok. Suami layankan je.

Mula-mula kitorang nak pergi kedai kawan kepada kawan kazaa tapi pegi-pegi tutup pulak. so kawan i suggest tempat ni.

Mr. Steak House ni terletak di Laman Seri Seksyen 13 , Shah Alam. Mula-mula dengar Laman Seri macam takut je nak pergi sebab takut mahal sangat kan. Laman Seri ni area baru. pastu memang cantikla depan skate park shah alam tu je. pastu sekali masuk kedai ni serius harga murah haha. not badla makanan dia worth it la dengan harga. kalau harga mahal sangat kita mesti expect rasa dia marvelous gila kan.

mushroom sup mr-steak house

Mushroom soup as our starter. it is served in big bowl and macam biasa tak habis bukan sebab tak sedap tapi sebab besar!

steak mr-steak house

 

So nanti you guys bolehla try makan kat sini. Harga murah dan rasa pun sedap
.Ini chicken chop with black pepper sauce. I salah pilih sebenarnya. Sepatutnya I kene order chicken grill sebab I tak berapa suka ayam yang macam ni. I suka yang grill tu. takpela still sedap. next time datang I order chicken grill lah hehe…

Masa nak bayar I perasan ada plague Jalan-jalan Cari Makan kat sini. tak tahulah dah keluar belum kat tv3. cakap pasal Jalan-jalan Cari Makan tau tak kazaa panggil I host Jalan-jalan Cari Makan sebab i asyik nak tangkap gambar je before makan hahah siot perli I .

Sumber: http://whitewallsofhermind.blogspot.com

Harga makanan di Mr Steak

  • Chicken Chop RM8.90
  • Chicken Golden Blue RM10.90
  • Chicken Boxing RM13.90
  • Grill Chicken RM10.90
  • Sizzling Chicken RM11.90
  • Morocco Chicken Rice RM10.90
  • Lamb Chop RM13.90
  • Mix Lamb Chop RM16.90
  • Fixh & Chip RM9.90
  • Spare Rib Steak RM22.90
  • T-Bone Steak RM24.90
  • Steak Combo RM17.90
  • Sizzling Steak RM15.90
  • Black Pepper Steak RM14.90
  • Fillet Steak RM14.90
  • Sirloin Steak RM15.90

Mr Steak House
G07, No.7 Persiaran Sukan Laman Seri Business Park, Seksyen 13,
40100 Shah Alam, Selangor.

Waktu Operasi:
Isnin hingga Khamis: 12:00 tgh – 12:00 pg
Jumaat: 4:00 ptg – 12:00 pg
Sabtu & Ahad: 12:00 tgh – 12:00 pg

Telefon: 013-3401628 @ 012-3955048

Facebook Mr Steak House

[box_tip]NOTA EDITOR: (6.12.2012) Pihak myselera.com telah menghubungi pemilik Mr Steak House dan beliau menyatakan bahawa mereka dalam proses permohonan daripada JAKIM memandangkan yuran dikenakan JAKIM untuk memohon sedikit mahal.[/box_tip]

Carian restoran, kedai & tempat makan sedap:

  • western food shah alam
  • mr steak house shah alam
  • western food in shah alam
  • mr steakhouse shah alam
  • mr steak house
  • western food sedap di shah alam
  • western food di shah alam
  • chicken chop sedap shah alam
  • steak house shah alam
  • Mr Steak House Shah Alam Shah Alam Selangor Malaysia
  • chicken chop shah alam
  • chicken chop sedap di shah alam
  • western food area shah alam
  • jalan jalan cari makan shah alam
  • steak sedap di kl
  • western shah alam
  • makanan western sedap di shah alam
  • steak sedap di shah alam
  • restoran western sedap di shah alam
  • kedai western shah alam
Previous post

Waroeng Penyet @Curve

Next post

Restoran Nasi Arab Taj Hadramawt, Setapak

Norfanil

Norfanil

Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan di Universiti Malaya. Mula berkecimpung dalam bidang penulisan sejak 2008 secara sambilan. Kini memilih untuk menjadi 'freelancer' dan penulis sepenuh masa. Sering berkongsi mengenai pengalaman hidup, 'travel' dan makanan.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *