Kuala LumpurMakan MalamSetapakSteamboat

Flaming Steamboat, Danau Kota Setapak

Editor's Rating

Sedap
Selesa
Mesra Kanak-kanak
Kemudahan Solat
Parking
Bersih
Pelbagai jenis makanan steamboat yang ada dan sangat banyak!

Sebelum bercerita, sorry le banyak gambar dalam entri kali ini mengenai Flaming Steamboat Buffet kat Setapak. Lebih 20 keping saya letak untuk tatapan semua. Anyway harga buffet untuk dewasa adalah RM26.90 sebelum cukai dan kanak-kanak 4-10 tahun ialah RM9.90. Kalau nak tahu harga untuk dewasa kalau datang ramai-ramai bolehlah tengok sini ya. Kalau datang satu keluarga besar @20 orang ianya RM564.90. Kalau bawa satu kampung pandai-pandai le kira ya!

flaming steamboat setapak-menuflaming steamboatflaming steamboat

Sayur jangan lupa ya, baik untuk kesihatan.

flaming steamboat

Bukan sekadar steamboat, dessert pun ada. Makan le ya buah laici. Kanak-kanak sure suka dengan coklat fondue ni.

flaming steamboat dessertflaming steamboat aiskrim

Ini antara sos yang disediakan
flaming steamboat sambal

Kalau nak sembahyang kat sini, jangan risau, surau ada disediakan so tak perlu le tergopoh-gapah. So apa lagi, jom terjah ke Flaming Steamboat. Selain cawangan Setapak, Sunway dan Seksyen 33 Shah Alam pun ada. Better booking melalui phone or facebook sebelum ke sana. Anyway saya book melalui facebook, just send private message (PM) then diaorang akan response.

Sumber : http://sharinginfoz.blogspot.com

Flaming Steamboat
66-0 and 68-0, Block H, Platinum Walk, No. 2 Jalan Langkawi,
Danau Kota 53300 Setapak,
Kuala Lumpur‎

Tel: 017-707 7300 03-4142 3144

Waktu operasi: 5:00 pm – 12:00 am

Lokasi:

 

Cawangan Flaming Steamboat:

No. 123 & 124, Jln PJS 11/2,
Spectrum Shops,
Bandar Sunway,
46150 P.Jaya,
Selangor Darul Ehsan

No Siri Halal : JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 2 024-12/2011

 

No. 7 & 9,
Jalan Kemuning Prima A33/A,
Seksyen 33, Shah Alam,
40400, Selangor.

No Siri Halal : TIADA

 

No. 66-0 & 68-0,
Platinum Walk,
No2, Jalan Langkawi,
Danau Kota,
53300 Setapak,
Kuala Lumpur

No Siri Halal : TIADA

Carian restoran, kedai & tempat makan sedap:

  • flaming steamboat
  • flaming steamboat danau kota
  • flaming steamboat danau kota price
  • flaming steamboat setapak
  • flaming steamboat harga
  • steamboat danau kota
  • steamboat area kl
  • flaming steamboat danau kota price 2015
  • flamingo steamboat
  • flaming steamboat price
  • flaming steamboat buffet
  • flaming steamboat price 2015
  • flaming steamboat buffet price
  • kedai makan steamboat di kuala lumpur
  • steamboat at setapak
  • buffet steamboat danau kota
  • flaming steamboat harga 2018
  • flaming steamboat danau kota review
  • restoran steamboat area setapak
  • steamboat grill setapak
Previous post

Teriyaki Chicken Kenny Rogers Sempena Chinese New Year

Next post

Restoran Mohd Chan Abdullah

Norfanil

Norfanil

Pemegang Ijazah Sarjana Muda Perakaunan di Universiti Malaya. Mula berkecimpung dalam bidang penulisan sejak 2008 secara sambilan. Kini memilih untuk menjadi 'freelancer' dan penulis sepenuh masa. Sering berkongsi mengenai pengalaman hidup, 'travel' dan makanan.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *