BurgerKajangSelangor

Cheesy Burger Bakar, Jalan Reko

Semalam lepas hantar cake ke bangi, dalam hujan2 tu mula la perut berbunyi. Tetiba teringat dulu pernah makan kat area Reko Sentral ni. Jadi teruskan perjalanan menyerbu ke RS ni. Rata2 kedai makan penuh. Tapi teringat dulu lepas pergi site pernah makan 1 kedai ni yang agak menarik rasa masakannya. Kami terus serbu ke kedai Gulai Panas (jalan berdepan EconSave). Dan kami ternampak ramai pelanggan makan burger dengan lahapnya.

Rupa2nya ada jual burger bakar kat sebelah luar kedai, tapi boleh order di kedai makan GP ni. Malam2 gelap hujan susah nak ambil gambar yang clear. Jadi pinjam gambar blogger lain.

Ayat MURAH GILA wat orang teruja. Memang agak murah jika dibandingkan dengan tempat yang kami pernah cuba. Dan harga tak menjamin segalanya kalau tak berkualiti kan? kan?

Ternyata ini memang tidak mengecewakan…rating aku bagi 9/10 (biasala juri kena reserve 1 markah..hahaha)..segalanya memang puashati dibandingkan burger bakar yang glamour yang aku pernah cuba duluuuu tuuuu….Patutla tengok pelanggan makan macam hapa je lahapnya! Nasib kami makan kat rumah tak da la orang nampak kegelojohan itu…hahaha

cheesy burger bakar reko

Kami ambil daging cheesy baru RM 6.50…..tengok tu bertapa lebar daging berbandng roti. Sos sedap cheesy banyak.

Susah la cakap banyak. Pergilah mencuba sendiri

sumber: http://kamikakijalan2makan2.blogspot.com
[google-map-v3 width=”600″ height=”350″ zoom=”15″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”true” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”2.98088,101.789679{}fastfood.png{}Cheesy Burger Jalan Reko” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Carian kedai makan sedap:

  • burger bakar bangi
  • steamboat jln reko murah
Previous post

Cendol “KFC”,Jalan Universiti,PJ

Next post

Restoran Sambal Hijau Sungai Penchala

Norfanil

Norfanil

Baru sahaja menamatkan Ijazah Sarjana Muda Perakaunan di Universiti Malaya. Mula berkecimpung dalam bidang penulisan sejak 2008 secara sambilan. Kini memilih untuk menjadi 'freelancer' dan penulis sepenuh masa. Sering berkongsi mengenai pengalaman hidup, 'travel' dan makanan.

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>