Adam Lai Chinese Muslim Restaurant

Mula beroperasi sejak awal Mac 2012, restoran dimiliki Adam bersama Ebby Yus, Mohd Helmy Harun dan Faizal Abdul Jabar ini mendapat perhatian penduduk sekitar, sama ada berbangsa Cina, India mahupun Melayu. Sumber:¬†Facebook Adam Lai Restaurant   Antara komen pengunjung Restoran Adam Lai Restaurant (@Foursquare): Makanan sedap… Harga berpatutan… Terbaik !!! …

READ MORE →
Mr Steak House Shah Alam

Mr Steak House, Shah Alam

Last Sunday, i ajak kazaa pergi makan chicken chop. tak puas hati makan chicken chop kat Pizza Hut yang kecik tu haha. pastu lately dah habis i mengidam cendol dengan rojak i asyik ngidam chicken chop je dengan laksa. Nafsu makan kalahkan orang pregnant ok. Suami layankan je. Mula-mula kitorang …

READ MORE →
mee kari ketam

Mee Kari Ketam, Seksyen 7 Shah Alam

Baru2 ni kami intai 1 kedai makan yang wajib dicuba kat Shah Alam ni. Tambah pula peminat-peminat ketam macam aku ni. Memang terkinja-kinja nak merasa. Kami bertolak dari rumah agak lewat, sampai sana jam 10 malam kedai dah nak tutup rupanya. Sebab orang agak ramai kami ingatkan masih dibuka. Terus …

READ MORE →
chan

Restoran Mohd Chan Abdullah

Restoran Makanan Cina Muslim Mohd Chan Abdullah¬†(MCA- macam nama singkatan parti politik pula ye) ni ada beberapa cawangan selain di Shah Alam ni. Oh ye boleh rujuk peta ni jika nak kesana ye. Petunjuknya adalah kalau dari federal highway (FH) korang menghala ke Shah Alam akan naik exit yang kalau …

READ MORE →