Adam Lai Chinese Muslim Restaurant

Mula beroperasi sejak awal Mac 2012, restoran dimiliki Adam bersama Ebby Yus, Mohd Helmy Harun dan Faizal Abdul Jabar ini mendapat perhatian penduduk sekitar, sama ada berbangsa Cina, India mahupun Melayu. [quote]“Menu paling menarik di sini semestinya sup sirip ikan yu (shark fin). Ia pekat dan cukup rasa…..[/quote] Sumber: Facebook Adam Lai Restaurant   Antara komen …

Baca SepenuhnyaAdam Lai Chinese Muslim Restaurant

Mr Steak House, Shah Alam

Mr Steak House Shah Alam

Last Sunday, i ajak kazaa pergi makan chicken chop. tak puas hati makan chicken chop kat Pizza Hut yang kecik tu haha. pastu lately dah habis i mengidam cendol dengan rojak i asyik ngidam chicken chop je dengan laksa. Nafsu makan kalahkan orang pregnant ok. Suami layankan je. Mula-mula kitorang nak pergi kedai kawan kepada …

Baca SepenuhnyaMr Steak House, Shah Alam

Mee Kari Ketam, Seksyen 7 Shah Alam

mee kari ketam

Baru2 ni kami intai 1 kedai makan yang wajib dicuba kat Shah Alam ni. Tambah pula peminat-peminat ketam macam aku ni. Memang terkinja-kinja nak merasa. Kami bertolak dari rumah agak lewat, sampai sana jam 10 malam kedai dah nak tutup rupanya. Sebab orang agak ramai kami ingatkan masih dibuka. Terus tiba main duduk je. Rupanya …

Baca SepenuhnyaMee Kari Ketam, Seksyen 7 Shah Alam

Restoran Mohd Chan Abdullah

chan

Restoran Makanan Cina Muslim Mohd Chan Abdullah (MCA- macam nama singkatan parti politik pula ye) ni ada beberapa cawangan selain di Shah Alam ni. Oh ye boleh rujuk peta ni jika nak kesana ye. Petunjuknya adalah kalau dari federal highway (FH) korang menghala ke Shah Alam akan naik exit yang kalau ke kanan akan ke Tesco. …

Baca SepenuhnyaRestoran Mohd Chan Abdullah