RSMY Best Cheese Naan Danau Kota. Cawangan Baru

Best Cheese Naan di Kuala Lumpur RSMY Best Cheese Naan 1

Agar sukar nak mencari Roti Naan yang sedap di Kuala Lumpur dan Selangor. Kalau ada pun kebiasannya di kedai-kedai mamak. Tapi kebanyakannya rasa biasa-biasa sahaja. Lagi pun masalah juga bagi mereka yang kurang gemar menjamu selera di kedai mamak. Pernah dengar RSMY Best Cheese Naan in Town? RSMY Best Cheese Naan diberi jolokan “The Best …

Baca SepenuhnyaRSMY Best Cheese Naan Danau Kota. Cawangan Baru

RSMY House of Real Beriani

RSMY nan cheese

Menikmati sahur di sebuah restoran yang terkenal Best cheese naan in town. Sangat menjadi! Seriously, anda smeua wajib cuba¬†cheese naan ni. Nampak gebu. Nampak lembut. Bila ditarik, memang banyak giler cheese dia. Cheese lagi banyak dari pizza ni. Saya tak makan cheese tapi disebabkan terliur tengok tarikan cheese dia, terjebak juga la makan haha. Kuah …

Baca SepenuhnyaRSMY House of Real Beriani