Review Terkini

Zaharil

Baru tadi aku makan 4 org....aku suruh pekerja dia kira...pekerja dia sibuk nak bersembang dgn kawan2 dia. Dia kata makan dulu lepas tu dia kira. Bila time aku nak pergi…

Ekin

Pernah makan kat sini. memang syok .. ala2 zaman 80 an ..

Farah

Assalamualaikum hi I'm Farah, If i nk bawa family tuk birthday. How much price for 1 person?

Nissa

Saya nak tanya kalau nak buat booking utk event tunang, mcm mana nak kira?

Nadz

Satay Tulang Jelebu mmg service teruk. Peniaga sombong. Tunggu almost 2 hours, x dpt2 lagi padahal order 10 cucuk je. Peniaga sibuk nak siapkan yg bungkus punye sedangkan kami yg…

Nasi Arab

Nasi ArabShah Alam

Restoran Al-Rawsha, Shah Alam. Bukan Sekadar Nasi Arab

Bagi pencinta masakan Timur Tengah, Restoran Al-Rawsha yang terletak di Seksyen 7, Shah Alam adalah antara restoran yang menyajikan pelbagai masakan Timur Tengah yang sedap dan berbaloi. Ini bukan pertama kali kami ke sini. Ini adalah kunjungan kali ke-3 kami ke Restoran Al-Rawsha Shah Alam, sejak tahun 2014. Nampaknya rasa …

READ MORE →

Carian restoran, kedai & tempat makan sedap:

  • kedai makan sedap di kl
  • tempat makan best dan murah di kl
  • kedai makan sedap di shah alam
  • MySelera com|KenyangPerut SenangHati!
  • MySelera
  • tempat makan best di kuala lumpur
  • makanan sedap di kl
  • tempat makan sedap di kl
  • tempat berbuka puasa di shah alam
  • keropok lekor bukit tok beng
  • keropok lekor tok beng
  • makan sedap shah alam
  • tempat makan western best di kl
  • tempat makan best di klang
  • tempat berbuka puasa paling best di kl
  • sarapan pagi di kl
  • minum petang di kl
  • makan tengahari sedap di kl
  • kedai makan best di kl
  • nasi briyani shah alam